Laster 0%
logo
EGAS SPORT AS - Parkett & Idrettsgulv AS

+47 63 95 90 40

egsport@egas.no

Nesvegen 55

2080 Eidsvoll
Vennligst logg inn Eller opprett en ny konto Logg inn Registrering
Du har ikke en konto? Opprett konto
Logg inn
Har du allerede en konto?
Registrer

Om oss

Firma presentasjon

Om oss

EGAS Sport er et firma som setter kunden i sentrum. Vi holder til i Eidsvoll der vi har våre kontorer og et velfylt lager. Med høye krav til kvalitet, funksjon, miljø og design tar vi ansvar for produktene våre nå og i fremtiden. EGAS Sport er totalleverandør til alle typer idrettsarenaer og sportsutstyr. Vi har vært i bransjen siden 1966 og her derfor lang erfaring og mye kompetanse. Når du velger å samarbeide med oss vil du føle at du er i gode hender. Vi hjelper deg med å velge det beste produktet, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi hjelper deg med å finne den beste og mest økonomiske måten å bruke produktet på, og vi sørger for at dine bestillinger leveres til avtalt tid. Våre kvalitetssystemer og ansatte sørger for at du ikke trenger å bekymre deg over produktene mer. Vi kan også lære dine ansatte hvordan produktet skal brukes når det er nødvendig. Å samarbeide med EGAS SPORT betyr produkter som fungerer optimalt, bestillinger som leveres til avtalt tid og pris. Vi ønsker eksisterende og nye kunder velkommen til ny og spennende fremtid med EGAS Sport.

Våre verdier

  Kundefokus

Våre kunder er drivkraften bak alle våre aktiviteter. Vi ønsker å forstå dine behov, og bruker derfor tid på å sette oss inn i ditt behov og dine kvalitetskrav for å kunne tilby deg de beste produktene og den beste service. Våre ansatte tar utfordringer på strak arm og innser at det kreves rask respons og uvanlige løsninger. Våre ansatte forstår dine behov, og jobber sammen med deg for å finne effektive løsninger.

   Samarbeid

Vi har stor tro på et nært samarbeid med våre kunder, leverandører og ansatte. Det er vår ambisjon å hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på dine produkt, øke produktiviteten og redusere kostnadene.

  Pålitelighet

Du kan stole på oss. Vi har kvalitetsprodukter som sikrer kontinuiteten du trenger og forventer.